tällä viikolla

Tällä viikolla olen ollut iloinen.
Olen suunnitellut tulevia elokuvaprojetkeja, kirjoittanut ja etsinyt inspiraatiota Pinterestistä ja We Heart It:istä. Olen suunnitellut myös huoneen sisustusta vähän uusiksi, tarvitsisin (tai en ehkä tarvitsi) uuden sängyn, joka olisi vähän isompi, ja aiomme kehystää huoneeni seinälle valokuvia. Mutta niistä lisää vähän myöhemmin, kun tulossa on laajempi postaus huoneestani ja sisustusunelmista.
Olen myös ottanut rennosti ja lepäillyt, sekä todennut, että lapsien kanssa puuhaminen ja ehkä työskentelykin voisi olla jollain lailla osa tulevaisuuttani. On hienoa tietää, että mahdollisuuksia on. Voin opiskella mitä tahansa, minä pystyn siihen. Ja ehkä kaikki pystyvät, jos kovasti haluavat.

Viikon motivointilause: "Little girls with dreams become women with passion." ~ Unknown

Sitten olisi pieni varoituksen sananen, ei kannata kokeilla itsetehtyjä hiusnaamioita, ainakaan sellaisia, joissa on banaania tai avokadoa. Jää inhottavia möykkyjä hiuksiin, ja luulen, etteivät hiukset tykänneet sen jälkeisestä shampoolla lotraamisesta. Ehkä olisi pitänyt muussata banaani jollakin muulla kun haarukalla, ehkä joka blenderissä tai sauvasekoittimella. Toisaalta on myös positiivisia hiusjuttuja, olen löytänyt hyvän tavan kihartaa hiukset. Eli tarvitset suoristusraudan ja kuulakärkikynän. Sitten kierittät hiuksia kuulakärkikynän päälle ja painelet päältä suoristusraudalla. Harjaa hiukset ja kiharat ovat valmiit kymmenessä minuutissa, itselläni kun on niin paksut hiukset että menee ikuisuus jos kihartaa kihartimella tavalliseen tapaan. Suosittelen kokeilemaan. Ostin myös kokeiltavaksi uuden hiusnaamion Garnierilta ja uuden hoitoaineen.

 
Tällä viikolla on myös tullut haaveiltua kesästä, olen odotellut, että kielot pihassa avautuisivat ja saisi niitä maljakkoon. Olen myös kaivanut kesävaatteet esiin ja muistanut mitä kaikkea kivaa omistankaan. Talvella kun ei tule käytettyä kukkashortseja tai maksimekkoja.


Minulle on pikkuhiljaa kehittymässä pakkomielle terveellisiin herkkuihin, varsinkiin kuivattuihin banaani- ja omenalastuihin. Niiden ja Fazerin lakujen (plussaa ihanan näköisestä pussista), sekä äidin ja isin kanssa vietimme lauantai-illan laatuaikaa, katsoimme Nälkäpelin ja äiti lähti nukkumaan, ennen kuin leffa ehti loppua. Täytyy silti sanoa, ettei Nälkäpeli petä koskaan. Nyt pitkään aikaan sitä ei ole tullut katsottua ja muistin taas kuinka paljon siitä tykkäsin.Nyt on ollut hyvää aikaa kartuttaa kesäkirjavarastoa, koska kesällä ei tule niin paljon kirjastossa vierailtua. Yllättyin iloisesti, kun kirjastoautolta löytyi Harry Potterin ja viisasten kiven kuvitetun version, jota olen ihastellut Suomalaisessa kirjakaupassa.


Juhlittukkin on, rippijuhlia ja tänä iltana myös lätkäjuhlia. Voin ylpeänä sanoa, että kaikki Suomen matsit on tullut katsottua. En varmaan minään muuna vuonna seurannut jääkiekkoa yhtä ahkerasti, kun tänä vuonna.Ensiksi yllä lauantain asu (tai korut) ja sitten perjantain asukuvia. Ehkä nuo mustat sukkahousut eivät näytäkkään kovin hyvältä, mutta siinähän ne menivät. Täytyy kyllä sanoa, että tuo Zaran farkkuhame oli ihan nappiostos ja se on luultavasti yksi tulevan kesän suosikkivaatteistani. Noissa kuvissa se näyttää vähän ryppyiseltä, koska en ollut vielä ehtinyt pesun jälkeen silittää sitä.


Viikon lempparibiisi: Colors, Halsey

"You were a vision in the morning when the light came through.
I know I've only felt religion when I've lied with you."

Ja sitten toivotetaan Leijonille onnea, sekä herätään huomenna aamulla väsyneinä toiseksi viimeiseen kouluviikkoon.

♥:lla Seela

Kommentit

Suositut tekstit