kalenterijuttuja: kurkistus uuteen bujoon

Mä olen muutamassa aikaisemmassa postauksessa esitellyt mun viimevuotisen bujon ja muutamia viikkonäkymiä, mitä oon kokeillut. Pääsen vihdoinkin julkaisemaan pitkään työn alla olleen postauksen uuden lukuvuoden bullet journalista.Ostin kesälomareissulla Tukholmasta uuden armeijanvihreän bullet journal -vihkon. Mun edellinen vihkokin oli Leuchtturm 1917, joten tiesin, mihin rahani käytän. Loppukesän ja alkusyksyn mittaan bujo on ollut mulla ahkerassa käytössä. Oon ostanut muutamia uusia kyniä ja nyt löytyy Stabiloita joka värissä ja koossa.

Tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä, että mä olen vihdoinkin löytänyt oman tyylin bujon tekemiseen. Tykkään hakea Pinterestistä inspiraatiota ja kokeilla erilaisia viikkonäkymiä, kuukausisivuja ja habit trackeita. Joskus tulee hyviä ideoita, joskus huonoja, mutta pitää yrittää unohtaa täydellisyyteen pyrkiminen, sillä silloin ei tule mitään mistään.

Onko sullakin bujo käytössä? Vai suositko mieluummin perinteistä kalenteria?

Seela

Kommentit

  1. Pikkusisko on ihan hurahtanut bujoiluun, joten hommaa on tullut seurauttua sivusta, mutta itse luotan perinteiseen kalenteriin. Voishan se olla kiva tehdä kaikkia juttuja, joita valmiskalentereista ei löydy, mutta ensinäkään en jaksa lähteä tekemään mitään, ja toiseksi en koe osaavani tehdä mitään tarpeeksi nättiä ja kivannäköistä. (Itselleenhän sitä tehdään, mutta helposti koen alemmuudentunnetta siitä, kun muut on jossain parempia :D) Toisten bujoja on kyllä kiva katsella, ihailen sitä, kun ihmiset jaksavat nykertää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, bujossa kyllä riittää väkertämistä! ja tulee aina pieni kateellisuuden pistos, kun toisella on kaikki hienompaa ja kauniimpaa..

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit