huhtikuun suosikit

Huhtikuu on kulunut älyttömän nopeasti, kevättä on ilmassa ja yhä pidempään on valoisaa illalla. On enää reilu kuukausi kesälomaan. Kuitenkin tässä postauksessa kevät- ja kesäfiilistelyjen sijaan ajattelin vielä jakaa huhtikuun suosikkeja.
Kosmetiikka

IsaDoran Bronzing powder Highlight Bronze 44

Sokoksen 3 + 1 päiviltä mukaan lähti Isadoran aurinkopuuteri, johon olen ollut kyllä mielettömän tyytyväinen. Haussa olikin juuri kimaltava aurinkopuuteri, joka toisi iholle väriä ja joka ei olisi liian oranssi. Toimii.

Bath & Body works: Tahiti Island Dream White Sand Body Scrub
Täydellinen kesän ja loman kaipaamiseen, tuoksuu kookokselle, vaniljalle ja trooppisille hedelmille, sekä plussana muistuttaa valkoista hiekkaa.

Vaatteet

New Look, vihreä safarihaalari
Huhtikuussa on ehkä vielä vähän kylmä kevyille haalareille, mutta mummun 70-vuotissynttäreillä tuli jo Dubaista ostettua haalaria pidettyä. Pakko oli saada ulkona kuvia, vaikka ei vielä kovin lämmintä ollutkaan. Nyt vain odottamaan kesää, että voin pitää haalaria jokapäivä.

Housut, Cubus

Nyt alkaa jo olla riittävän lämmin, ettei nämä housut jalassa tule kylmä. Vaikka niissä on jo reikä, ei niitä voi olla pitämättä joka päivä. Tai ainakin joka toinen päivä. Omasta mielestäni nämä sopivat joka tilanteeseen. Jos et jaksa pukea farkkuja, etkä kollareita, voit laittaa jalkaasi housut. Housut sopivat myös juhlavaan tilanteeseen tai sitten vain tavallisen t-paidan kanssa. Myös lomalla kevyet, mutta pitkät housut ovat luotettavat, suojaavat jalkoja palamiselta, mutta ovat silti riittävän viileät ja ilmavat.

Kirjat

Kerro minulle jotain hyvää, Jojo Moyes

Joululahjalahjakortistani oli jäljellä vielä reilu kymppi, kun päätin ostaa Suomalaisesta kirjakaupasta jotain luettavaa. Päädyin ostamaan Jojo Moyesin Kerro minulle jotain hyvää, hinta oli 14.95€, joten maksettavaksi jäi vain pari euroa. Olen tyytyväinen valintaani, tykkäsin kirjasta tosi paljon. Vähän pettynyt olin, kun kirjaa mainostettiin rakkaustarinana (oli se toki sitäkin), mutta siinä oli paljon muutakin. Se sai ajattelemaan.
Kirja kertoo siis neliraajahalvaantuneesta Willistä, joka halusi tehdä kaikkea ja Louisasta, joka ei koskaan ole ajatellut tehdä mitään ihmeempää. Juonta en halua spoilata teiltä, siitä on vaikea kertoa paljastamatta liikaa.
Heinäkuussa (Suomessa, muualla jo aikaisemmin) ilmestyy myös kirjan pohjalta saman niminen elokuva Kerro minulle jotain hyvää. Sitä tähdittää mm. Sam Claflin, Emilia Clarke ja Matthew Lewis. Valmistaudun itkemään.

Unien kirjat: Lupaus ja Vala, Kerstin Gier
Unien kirjat kertovat viisitoistavuotiaasta Livistä, joka muuttaa äiteineen, siskoineen ja aupair-tyttöineen (mukana on myös koira Buttercup) äidin uuden miesystävän Ernestin ja Ernestin lapsien luokse Lontooseen. Sitten Liv alkaa nähdä erikoisia unia, joissa hän juttelee velipuolensa Graysonin, sekä Graysonin ystävien kanssa.
Välillä on mahtavaa lukea kirjoja, jotka ovat hauskoja ja jotka saavat hyvälle tuulella. Ja kirjoja, jotka on pakko lukea yhdessä illassa. Unien maailmassa seikkaileminen on uusi ulottuvuus fantasikirjoille ja unet ovat mielestäni olleet aina kiinnostavia. Siis viihdyttävää lukemista. Odotan jo innolla seuraavaa osaa. Toisena suosikkina mainittakoon myös Gierin toinen kirjasarja Rakkaus ei katso aikaa, jonka luin aiemmin huhtikuussa kolmatta kertaa.

Sekalaiset

Koss Porta Pro -kuulokkeet


Ehdoton suosikki tässä kuussa. Aiemmin en ole omistanut muita kun nappikuulokkeita, joten hyvää vertailukohdetta ei ehkä ole. Voin silti suositella. Musiikki kuuluu hyvin ja myös muut äänet ympäriltä kuuluvat, jos ei ihan täysillä musiikkia kuuntele. Hintana oli noin 35€, mielestäni se on sopiva hinta, jos haluaa vähän panostaa laatuun, mutta ei kuitenkaan ostaa sitä kalleinta mallia. Omaan makuuni nämä ovat myös riittävän pienet ja mahtuvat sopivasti laukkuun tai vaikka takin taskuun.

Unelmana EF Brighton 2017Jo pitkään unelmani on ollut lähteä kielimatkalle Brightoniin ja nyt unelma on mahdollisesti käymässä toteen. Vuoden 2017 esite saapui juuri ja olen jo pari kertaa ehtinyt selailla sitä, tuijotella Brightonin sivua. EF:llähän on tietenkin monia muitakin kurssikohteita, mutta jostain syystä tuntuu, että tykkäisin erityisesti Brightonista. Mutta olisihan se siistiä lähteä Yhdysvaltoihin, Australiaan tai vaikka Japaniin kielimatkalle. Ruotsin vaihtoehtoakin olen harkinnut. Mutta ehkä kuitenkin tavoitteeni kielimatkalle olisi, että uskaltaisin sen jälkeen puhua ja käyttää englantia rohkeammin.

Nike Flex 2015 Run

En voisi olla tyytyväisempi uusiin lenkkareihini, nyt vihdoinkin omistan edustuskelpoiset sellaiset. Ostin ne erityisesti kävelyä varten ja ihan jokapäiväiseen käyttöön. Omistan myös toiset, Adidaksen lenkkarit, joilla juoksen takametsissä ja kuraisilla poluilla, mutta jonkin aikaa olin harkinnut jo toisia lenkkareita. Budget Sportissa kengät maksoivat 69.95€, se taisi olla kampanjahinta. Pari päivää olen jo noilla kävellyt ja voin heti suositella. Ehkä pienenä miinuksena on, että pohjaan jää aika helposti kiviä kiinni.

Quotet ja lainaukset

Tulee aina We Heart It:issä selailtua ja sitten kirjoiteltua jotain ylös. Tässä suosikkejani tältä kuulta.
in this moment now, capture it, remember it

too much perfection is a mistake

i'm the book you always opened, but you never read

katso, tuo kuusi pitää pientä koivua sylissään pelastaakseen sen. - muumipeikko

the problem with love is: you can love who you want...
but so can they

you taught me why hurricanes are named after people

with freedom, books, flowers, and the moon, who could not be happy? - oscar wilde

would your 8 year old self be proud of you right now?

if only our eyes saw souls instead of bodies, how different our ideas of beauty would be

Ja tähän päätettäköön huhtikuun suosikkipostaus.

Kiitos,
Seela

Kommentit

Suositut tekstit