jääkiekkoa ja euroviisuja

Tällä viikolla on ollut pakko ihastella ulkona vihreyttä ja odotella kärsimättömästi kesän tuloa. Vaikka nyt loppuviikosta onkin satanut, on silti lämmintä ja kukat nousevat maasta. Meidän perheen viherpeukalotkin ovat heränneet. Itse en - valitettavasti - kuulu tähän joukkoon. Oli pakko luovuttaa huonekasvikin vähän aikaa sitten äidille, ettei se kuolisi. Vaikka sitä vain kerran viikossakin muistaisi kastella, niin ei. Nyt kumminkin nousee kasvimaasta herneitä, porkkanoita, parsaa ja vaikka mitä.
Eilen illalla pidimme kavereiden kanssa Euroviisu-katsojaiset. Ukraina ansaitsi voittaa, mutta omia suosikkejani se biisi ei ehkä kuitenkaan ollut. Jääkiekkoa on myös tullut seurattua, nyt vain toivotaan, että Suomi pärjää yhtä hyvin lopuissakin peleissä. Tsemppiä Leijonat!Tällä viikolla luin Salla Simukan Lumikki -trilogian, täytyy kyllä olle ylpeä suomalaisista kirjailijoista. Varsinkin tuo eka kirja on mahdottoman hyvä! Plussana myös kiinnostavat ja hienot kannet, ja muutenkin kirjojen ulkoasu. Trilogia kertoo siis Lumikista, joka asuu Tampereella ja käy ilmaisutaidon lukiota. Hahmona Lumikki on ihan älyttömän kiinnostava ja juonenkäänteet vievät mukanaan. Ehkä pienenä miinuksena, että kirjat olivat aika lyhyitä omaan makuuni.
Uusia suosikkibiisejäkin on löytynyt, yksi niistä on Hailee Steinfeldin Rock Bottom. Ihanan tarttuva ja sopivan iloinen, tällä hetkellä pidän paljon enemmän iloisista ja rytmikkäistä biiseistä. "You're the best kind of bad something." Vanhoja biisejäkin on tullut fiilisteltyä, en muistanutkaan kuinka paljon tykkäsin Rachel Plattenin Fight Song:ista ja Stand By You:sta."Oh, truth—I guess truth is what you believe in
And faith—I think faith is having a reason
And I know now, love, if your wings are broken
Borrow mine 'til yours can open, too
'Cause I'm gonna stand by you"

Seela

Kommentit

Suositut tekstit