keltaista kynsilakkaa ja kirpparilöytöjä

let's take our hearts for a walk in the woods and listen to the magical whisper of old trees

Tsau, tervetuloa tuttavalliseen höpöttelypostaukseen, jossa myönnän, että vihdoinkin tuntuu kesältä ja sen, että hymyilyttää harva se hetki! Vaikka päässä kummitteleekin huomaamatta ensi viikon torstai, minne pääsen, missä vietän seuraavat kolme vuotta elämästäni? Ehkä se saakin vähän jännittää, ihan vähän vain.

Perinteinen kirpparikierros mummun ja siskon kanssa on tehty, mukaan tarttui Marimekon mustavalkoraidallinen t-paita ja musta pitsikimono, lempparileffa Piin elämä dvd-kotelossa. Tällä hetkellä käyn pään sisäistä kamppailua vaatteiden ostamisen takia, haluaisin tehdä sen eettisemmin ja harkitsevaisemmin. Mutta, onneksi kirpparilta voi ostaa hyvällä omatunnolla.
Vietettiin päivä mökin laiturilla lueskellen ja hämähäkkejä pakoillen, nyt naamaa punoittaa. Mummo teki aamulla napatusta ahvenesta kalakeittoa, löydettiin kottikärryt ojasta. Oli taas kerran ihanaa tulla mummolaan rentoutumaan ja leipomaan raparperipiirakkaa. Juoksentelemaan pihalla ja ottamaan valokuvia.Huomenna kesälomaseikkailut jatkuvat ja lähden taas kerran matkaamaan Onnibussilla. On niin kaunista, kesäyöt ja illat ja aamut ja aurinkoiset päivätkin.

Seela

Kommentit

  1. Aivan ihania kuvia ❤️ Voi vitsi, kun itsekin jaksaisi joskus lähteä kirpputoreja kiertelemään

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit