oulun kirpparilöydöt

Pitkästä aikaa kirpparilla kiertely tuntui kivalta ja Oulusta löytyi yllättävän kivoja juttuja. Kunhan vaan jaksaa etsiä, aina jotain tarttuu kirpparilta mukaan. Tällä kertaa mä etsiskelin paitoja vähän jo kesää ajatellen, mutta kyllä mä löysin uuden lempparivillapaidankin.

villapaita 3e

Tosi nopeasti tästä paidasta tuli yks mun suosikkipaidoista ikinä. Liian iso villapaita on tosi mukava ja rento, mutta sopii hyvin vaikka samettihousujen kanssa.
viininpunainen bleiseri 5e

Tilasin aikaisemmin netistä vaaleanpunaisen bleiserin ja tykäistyin siihen tosi paljon. Kun huomasin, miten hyvälaatuinen ja hyvin istuva tää on, melkein pakko oli napata kirpparilta mukaan. Tästä saa kivan lisän kesän juhliin!
topit 50cnt

Löysin myös kaksi ihanaa toppia, jotka voi yhdistää farkkutakin kanssa kesällä. Mukaan tarttui vielä polvimittainen neulehame, jota yritän uskaltaa vielä käyttää ja musta cropattu pitkähihainen ihan muutamalla eurolla.

Nyt suunnitelmissa olisi kavereiden kanssa, että myytäisin omia vanhoja vaatteita kirpparilla. Se on aika iso projekti, eikä sillä välttämättä ihan rikastu, mutta ainakin saa vaatteet kiertoon. Ja ehkä joku löytää sitten mun vanhoista vaatteista uusia lempparivaatteita.

Seela

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. no niimpä, ei aina näin kivoja juttuja tartu mukaan!

   Poista
 2. Ihania vaatteita eikä ollenkaan hullummat hinnat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kyllä se kirpparikäynti on vaan lompakolle niin paljon parempi kun muut shoppailut :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit