blogista

Nyt on kulunut reilusti yli puoli vuotta siitä, kun laitoin tämän blogin pystyyn. Ja onhan tänne valehtelematta tullut kirjoitettuakin, ehkä liikaa sellaisia postauksia, jotka eivät oikeastaan olleet tärkeitä ja jotka eivät oikeastaan kertoneet sitä, mitä halusin. Mutta suunta on vain ylöspäin.

Blogin kirjoittamisessa on tiettyjä paineita, joita itselle asettaa. Toivoo kirjottavansa hyvin, toivoo kirjoittavansa asiaa ja toivoo, että joku ehkä näkee sen, mitä on kirjoittanut. Tiesin jo ennestään, että blogin lukijakunnan kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä. Ja eihän tavoitteenani alun alkaenkaan ollut hankkia mitään faneja. Teen tämän, koska pidän tästä.

En halunnut päättää tiettyä kategoriaa, johon luokittelisin Auringonlaskunoranssin. Kirjoitan omasta elämästäni, kirjoitan asioista mistä pidän ja mistä en. Lifestyle-blogia kirjoittaessa pitää miettiä, mitä kaikkea haluaa jakaa ja mitä kaikkea voi jakaa, kuinka paljon itsestään antaa. Minua ei huolestuta se, että postaukseni ovat netissä. Koen, että juttuni ovat täällä kaikkien löydettävissä, eivät kaikkien nähtävillä. Muutaman ihmisen tiedän seuraavani blogia, mutta siihen se sitten jääkin. Toivottavasti te saatte tästä jotain.

Jos sinua yhtään kiinnostaa kirjoittaminen, perusta oma blogisi. Se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta ehkä jossain vaiheessa se antaa sinulle jotain takaisin.

Seela

Kommentit

Suositut tekstit