joulu 2016


Niin. Kiitos. Oli vain pakko pysähtyä hetkeksi miettimään, miten paljon ympärillä on tärkeitä ihmisiä, jotka merkkaavat paljon. Kuinka hyvin asiat ovat ja kuinka kiitollinen olen tästä kaikesta. Kuinka hitosti huonommin asiat voisikaan olla.

Jouluaattoaamu kului kiireessä valmistelleen viimeisiä lahjoja ja kaikkea sitä ruokaa, mitä syödään vielä viikonkin päästä (bataatti-inkiväärilaatikkoa!). Sitten ihanaa aikaa sukulaisten kanssa, ruokaa ja jouluiloa. Antamista ja saamista. Tänä syksynä olen varmasti itkenyt ilosta useammin kuin surusta.

Sain ihania lahjoja ja tarpeellisia lahjoja. Tällä vauhdilla on pian jo astiasto kasassa. On pakko hehkuttaa kaikille, miten kaunis tuo Tuokio onkaan. Suomalaisen kirjakaupan lahjakortteja tuli kaksin kappalein ja synttärilahjaksi saadusta on vielä jotakin jäljellä. Houkuttelisi tilata Rupi Kaurin runokirja Milk and Honey. Ja sitten tuo Victoria Aveyardin Punainen kuningatar kiinnostaisi. Huomenna lähdetään heti shoppailemaan, saa nähdä, mitä kaikkea löytyykään.
 


Rauhallista joulunaikaa!

Seela

Kommentit

Suositut tekstit