oispa kesä eikä koeviikko!
Oispa kesä. Oispa valosaa ja oispa aikaa hirveästi, voisi lähteä iltakävelyille ja tehdä kaikkea extemporehauskaa ja valvoa myöhään ja pyöräillä joka paikkaan. En uskonut, että kaipaisin uimistakin. Vaikka kyllä mä rakastan talveakin, ei siinä mitään. Mutta alkaa vaan kyllästyttämään talvitakki ja talvikengät ja jäätyneet sormet, vaikka onhan tuolla nyt niin älyttömän kaunista.

Alkuviikko meni kyllä sumussa, mutta koeviikon ansiosta oon lomaillut tässä keskiviikon jälkeen joka päivä ihan kunnolla. Oon saanut kyllä koulujuttujakin tehtyä, ainakin jotain. Ruotsin sanat tuntuu koko ajan vaan etäisemmiltä ja yllättäen ahdistaa novelliesseen kirjoittaminen. Sen sijaan kaikkea muuta on tullut kirjoitettua, mutta ehkä se ei olekaan niin huono asia!

Tuntuu, että on hirveästi pohdittavaa ja tehtävää ja elettävää, koettavaa. Mulla on taas kauhea matkakuume ja miksi siellä Instagramissa aina päätyy ihailemaan jonkun toisen matkakuvia? Kun ihmiset kysyy, miten meidän matka meni, haluan vain vastata, että muuttaisin pikapikaa Uuteen Seelantiin, jos se ei olisi maapallon toisella puolella.

Seela

Kommentit

Suositut tekstit