läksiäiset ja hyväntekeväisyyttä
muistelen asioita
yllättäviä seikkailuja, tärkeitä hetkiä
pitkiä heinäkuisia öitä 

haaveilen elämästä
lehtien havinasta, lämmöstä iholla
kevään vihreästä

mutta hymyilen talvelle
ilmassa kiiltävälle lumelle, narskuvalle pakkaselle
kotona peittoon kääriytymiselle

kaikki on hyvin.

::::

Viikonloppu oli ehdottoman ihana. Perjantai-iltana käytiin perheen kanssa vähän hienommin syömässä ja töiden jälkeen lauantaina huristelin bussilla kaverin läksiäisjuhliin. Jollain lailla harmittaa, ettei koskaan tullut tollaseen vaihtoprojektiin osallistuttua, mutta tuleehan meillekin huhtikuun puolivälissä kanadalainen pariksi yöksi majoittumaan. Toivottavasti projektissa saa uusia kavereita ja kokemuksia.

Osallistuttiin myös kavereiden kanssa hyväntekeväisyyshankkeeseen koulun kautta ja tuntuu, että siitä tulee tosi palkitsevaa. Tehdään siis yhteistyötä Ugandassa toimivien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Ne yrittävät sitten paikan päällä edistää lasten ja nuorten koulutusta. Mä olen aina haaveillut tekeväni jotain vapaaehtoishommia, jotka auttaa muita ihmisiä, joten oon tästä projektista tosi innoissani!

Ja jotenkin tuntuu siltä, että mä muutenkin olen nyt paremmalla tuulella, kun koulusta ei ole stressiä. Mulla on ihan naurettavan vähän koulua tässä jaksossa ja hiihtolomakin on ens viikolla. Nyt ehtii käydä salilla ja nähdä kavereita ja ehkä valmistella muutaman postauksenkin! Rakkaudella Seela

Kommentit

 1. Hei tuo vapaaehtoisprojekti kuulostaa tosi hienolta! Olis mahtavaa päästä joskus itsekin samankaltaiseen mukaan.
  Nauti paljon sun kiireettömyydestä ja lomasta, mun omani loppuu just tän viikonlopun jälkeen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän sellainen tilaisuus tuu sullekin eteen ja toivottavasti sun lomasi on ollut ihana!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit