kaikki kuvaa -gaala 2017

Lauantaiaamu kutsui taas Helsinkiin. Herätys 6:08 ja autoillen paikan päälle. Intialaista Rautatieasemalla ja elokuvateatteri Orionin etsiminen. Oltiin ajoissa paikalle ja katseltiin ihmisten virtaavan sisään.Kaikki kuvaa -gaalassa katseltiin Suomen parhaita lasten ja nuorten tekemiä lyhytelokuvia vuodelta 2017 ja sitten parhaat palkittiin. Olihan se mahtavaa nähdä ne kaikki elokuvat siellä valkokankaalla niin hienossa leffateatterissa. Omat naamatkin välähti ruudulla ja olihan se kieltämättä kummallista. Tuli taas kerran uutta innostusta elokuvantekoon.

Kuitenkin, jos tällaisia ovia on mahdollista avata, miksi ei. Ehkä ensi vuonna ryhdytään yhdessä työstämään jotain pätkää seuraavaan kilpailuun. Ehkä ensi vuonna seisotaan siellä kaikkien edessä pitämässä kiitospuhetta kaikille niille, jotka ovat meitä elokuvien tekemisessä kannustaneet.Lueskelin tuossa viime vuoden postauksiani äitienpäivältä ja tuumin, että olisihan se ollut ihanaa syödä jälkkäriä tänäkin vuonna ulkona. Ne vihreät lehdet, kyllä ne kohta puissa kukkii. Äitienpäivä kului kuitenkin ihanan leppoisasti, laitettiin ruokaa ja palautettiin homeisia parsoja Citymarkettiin.

Peruskoulun viimeinen koe on kirjoiteltu ja nyt odotetaan vain poispääsyä, omien siipien koettelemista, vai miten ne kliseet nyt menikään. Katkotaan siipiä, kasvatetaan uusia. Tärkeintä on, että ne on ihan meidän omat eikä kenenkään muun.


Seela

Kommentit

  1. Oi joi, noita lyhytelokuvia olis hauska päästä näkemään itsekin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit