kerro minulle jotain hyvää

Vihdoinkin, pitkän odotuksen jälkeen pääsimme katsomaan elokuvan Kerro minulle jotain hyvää. Odotukset olivat suuret ja toisin kuin Tähtiin kirjoitetun virheen kohdalla, ne täyttyivät. Elokuva, joka jo kirjana (Jojo Moyes) ihastutti, kruunasi ihanan viikonlopun. Kiitos.

Haluan nyt puhua niistä asioista, joista erityisesti tykkäsin elokuvassa.

Näyttelijät

Mielestäni kaikki näyttelijät sopivat rooleihinsa, erityisesti Sam Claflin (Will Traynor elokuvassa) ja Emilia Clarke (Lou Clark elokuvassa). Tykkäsin myös Jenna Colemanista, sekä Matthew Lewisistä. Mielestäni elokuvaan sopi se, että näyttelijät olivat brittiläisiä ja kaikki puhuivat ihanalla brittiaksentilla.

Musiikki

Elokuvassa oli monia hienoja biisejä, erityisesti joitain suosikkeja mainitakseni Ed Sheeranin Photograph ja X Ambassadorien Unsteady. Sopivat molemmat ehdottomasti elokuvan tunnelmaan!

Tunnelma

Välillä nauratti. Välillä itketti. Elokuvassa oli monia hauskoja ja humoristisia hetkiä ja mielestäni erityisesti Patrick hahmona oli aika koominen. Sitten ne toisen ääripään kohdat, surulliset. Ja ne todellakin olivat tunteellisia. Nyyhkyleffat ovat välillä ihan hyväksi.

Elokuva mukaili kirjaa

Tykkäsin siitä, että elokuva oli oikeastaan aika samanlainen kuin kirja. Tietenkin joitain asioita oli pakko jättää pois, mutta muuten juoni seurasi kirjaa sopivasti (ja kirjastahan tykkäsin paljon myös!).

Voisin vielä lisätä, että elokuva oli todella kaunis, erityisesti se miljöö (pieni englantilaiskylä, suloiset kujat jne jne.). Voisin myös antaa halin ihmiselle, joka on suunnitellut Loun vaatteet,

Joten, käykääpä katsomassa ja kertokaa mitä piditte. Sillä minun mielestäni tämä on ehdottomasti elokuva, joka pitää nähdä!Seela

Kommentit

Suositut tekstit