bullet journal: viikkonäkymä


 
Kaikkein eniten bujossa mun tulee käytettyä viikkonäkymiä, johon kirjoitan jo ennen tietyn viikon alkua kaikenlaisia menoja ja aikatauluja. Pitkin viikkoa täytän päivän to do -listoja siihen tahtiin, miten tekemistä ilmaantuu ja kuinka paljon haluan suunnitella etukäteen.

Tykkään etsiskellä inspiraatiota erityisesti Pinterestistä, josta löytyy niiden hienojen ja kadehdittavien kalentereiden lisäksi käytännöllisiä ja helppoja viikkonäkymiä. Mä käytän usein hakusanoja bujo weekly layout simple / minimalist. Välillä taas tykkään piirtää vähän enemmän, välillä tekee mieli käyttää värejä ja joskus haluaa pitäytyä vain klassisessa mustassa.

Jos omistaa yhden mustan Stabilon, voi kehitellä vaikka kuinka monta erilaista viikkonäkymää. Jos omistaa vielä muutaman värikkään kynän ja ehkä jonkun kivan yliviivaustussin, bujoon saa jo ihan erilaisen ilmeen. Mä käytän tosi usein juuri Stabiloita tai sitten hyvää mustaa mustekynää täytellessäni kalenteriani.

Käy kurkkaamassa mun bujon esittelypostaus syyskuulta, jos bullet journaling kiinnostaa enemmän!

Seela

Kommentit

  1. Oi minunkin on pitänyt tehdä bujo jo kauan aikaa sitten, mutten ikinä ole saanut aikaiseksi. Ehkäpä ensi kouluvuodeksi niin saisi sitten kaikki jutut pois kännykän kalenterista ❤ Näyttää tosi kauniilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kyllä kovasti! bujon tekeminen on tosi ihanaa ja voi lieventää myös stressiä

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit