syyskuun suosikit


Jotenkin tosi surullista, miten nopeasti aika kuluu. Nyt on jo lokakuu, täytän kohta vuosia ja tuntuu lopulliselta. Lukioasiat, tulevaisuudensuunnitelmat ja se ja tämä, blogijutut, harrastukset ja reissut ja kaikki pyörii päässä välillä vain pelkkänä sotkuna. Toisaalta olen aivan pohjattoman onnellinen ja jotenkin niin tyytyväinen kaikkeen tällä hetkellä, että tuntuu pelottavalta, kun tiedän, että kohta kaikki tulee muuttumaan.

Muistellaan silti vielä edesmennyttä syyskuuta ja pidetään ajatukset selvänä.

Kosmetiikkaa


Hoola Matte Bronzer by BenefitOlen tykkäillyt nyt uudesta, kielimatkalta mukaan lähteneestä aurinkopuuterista. Sopivan oranssi, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi ja olen myös tuota käytellyt luomivärinä. Ulkonäöstä tietenkin plussaa, sillä tykkään väreistä ja muutenkin erilaisesta "muotoilusta". Suomeen ei taida pystyä tuota tilaamaan, mutta jos matkalle lähdette, kannattaa napata tuo mukaan. Vaikka se meneekin vähän sille arvokkaammalle puolelle.

Naked 2 by Urban DecayJoskus kannattaa panostaa rahaa kunnon meikkeihin (tai sitten laittaa se raha jonnekkin ihan muualle). Olihan siinä ehkä vähän miettimistä, että viitsiikö tämän nyt ostaa. Olen ollut kuitenkin tosi tyytyväinen Urban Decayn luomiväreihin ja tyytyväinen myös siihen, että valitsin juuri tuon kakkosen. Ruskeaa, glitteriä, violettia ja aivan täydellinen tuo tummempi mattasävy. Urban Decayta Suomessa löytyy joistakin Sokoksista.

Vaatteet

Uudet nilkkuritJes. Vihdoinkin sellaiset täydelliset (syys)talvikengät, jotka löytyivät melkein sattumalta. Ja joista ei tarvinnut maksaa liikaa, jotka näyttävät hyvältä ja mikä tärkeintä, nilkkureissani ei ole vetoketjua, eikä nauhoja. Aina on tullut lopulta jollain lailla vetoketjulliset kengät rikottua, sillä sen verran laiska olen niitä jalkaan laittaessa. Nilkkurit löytyi Dinskosta ja sieltä löytyy myös monia muita kivoja syys- ja talvikenkiä.

Neuletakki


Palaillaan muutamaan muuhun kirpparilöytöön vielä postauksen loppupuolella, mutta nyt voin ilokseni ilmoittaa, että täydellinen syysneule löytyi Kirpparilla.fi -kirpparilta neljällä eurolla. Olinkin aina haaveillut tuollaisesta pitkästä neuleesta, joka ei maksaisi ihan liikaa (mikä siinä nyt on, kun meikkeihin voi tuhlata?). Kannatti kesälläkin olla tarkkana kirpparilla.

Kirjat

Välihuomautus: Ei mitään hajua, mitä olen edes lukenut. Jossain vaiheessa kuuta olen hukannut kirjalistani, minne olen kirjoitellut koko vuoden kirjoja, mitä lueskelen. Täytyy myöntää, että lukeminen on jäänyt vähemmälle syyskuussa, mutta kesällähän sitä tuli luettua jo koko vuoden edestä.

Klassikkojuttuja


Kouluprojektin takia tuli luettua Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo ja olin kyllä sen muutenkin aikonut lukea. Tykkäsin. Olen aina ollut jollain asteella kiinnostunut historiasta ja menneisyyteen sijoittuvista kirjoista, varsinkin Montgomeryn Anna-kirjat olivat pienenä (noh, pienenä ja pienenä) suosikkejani. Hieman erityyppinen lukukokemuksena oli Emily Brontën Humiseva Harju. Hahmot olivat kiinnostavia, todella. Ymmärrät, sitten kun luet.

Kirpparilöydöt


Pelastin Oulusta kirppikseltä Nälkäpelin ja Kirjavarkaan molemmat euron per kappale. Niihin oli vain pakko tarttua, sillä onhan se euro jo naurettavan vähän luetustakin kirjasta. Joten, kirjakokoelmani kasvoi taas kahdella kirjalla. Nälkäpeli on tullut muutaman kerran lukaistua, mutta Kirjavaras on jäänyt puoleen väliin, kun sen E-kirjana lainasin, enkä ehtinyt sitä kielimatkalla sitten lukeakaan. Mutta hehkutusta olen kuullut ja vähän jo valmiiksi itkettää.

Quotes

maybe you should eat some makeup so you can be pretty on the inside too

she loves moonlight and rainstorms and so many other things that have soul

"Because the worst thing that could ever happen to Noah has happened. He's become normal." - from I'll give you the sun

Don't try to be pretty. You weren't meant to be pretty; you were meant to burn down the earth and graffiti the sky. Don't let anyone ever simplify you to just "pretty".

Syysterveisin Seela

Kommentit

 1. Ylpeys ja ennakkoluulo on kyllä aivan älyttömän ihana! Mr Darcy on fiktiivisten ihastuksieni kärjessä. Humiseva harjukin on ihana! Ja Kate Bushin kappale Wuthering heights myös, suosittelen kuuntelemaan jos et vielä ole tehnyt niin :) Humiseva harju on kyllä parhaita kirjoja, joita syksyllä voi lukea: niin synkkää ja kylmää ja pimeää. Ja oih Kirjavaras! Itsekin löysin kyseisen kirjan (kovakantisena! kansipapereilla! hyväkuntoisena!) kesällä divarista ja nyt vaan kerään rohkeutta ja voimia lukea sen joskus uudestaan. Ravisteli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä iloa, kun löytää lempparikirjan ihan sattumalta ja vielä halvalla! Kirjalöydöt innostaa aina.
   PS.Pitääpä käydä kuuntelemassa se biisi!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit