ostossuosikkeja

Blogin pariin palailu on sujunut hitaasti. Kohta on matkasta toivuttu ja koulunkäyntiin, valitettavasti, totuttu. Syksysuunnitelmina olisi sitten suunnata syyslomalla Roomaan ja blogin puolella kirjoitella vähän juttuja kielimatkasta - suunnitteilla on jo postauksia ja myöskin Youtube-videota, jos siitä tulee mitään -, mutta pelkäksi kielimatkablogiksi en ole tätä muuttamassa. Jatkan samalla vanhalla linjalla. Siis, en halua rajata mitään aiheita pois, sillä mistä sitä tietää, mistä uusista asioista sitä taas innostuu.

Yleistä kielimatkalla shoppailusta

Brightonin shoppailumahdollisuudet olivat minulle juuri sopivat, rahalle ei sitten käynyt niinkään hyvin. Kaikki tarvittava löytyi, Boots, juuri ne vaatekaupat, joissa halusin käydä, tietenkin Primark ja sitten Waterstone's, neljäkerroksinen kirjakauppa. Kyllähän siinä sitten - kun pari ekaa päivää vielä tuskailtiin - löytyi aikaa shoppailullekkin. Tunnin mittaisella lounastauolla ehti hyvin (no jaa, joskus syötiin lounasta tunneilla, koska juostiin Primarkista koululle) käydä ostoksilla tuhlaamassa rahoja. Vaikka se EF:n aikataulu olikin aika täyteen buukattu, ei kannata huolehtia. Kyllä ehtii shoppailemaan.

Ostoksia

Kosmetiikka


MAC Matchmaster SPF 15 Foundation sävyssä 1.0.


Collection Lasting Perfection Concealer sävyssä FairBenefit Hoola Matte Bronzer


Benefit Goof Proof Brow Pencil sävyssä 3
Urban Decay Naked 2 Eyeshadow Palette

Erityismainintana vielä: Kannattaa piipahtaa Body Shopin outletissa, jos sinne pääsee. Neljä suihkugeeliä kympillä, Suomessa kun yksi kappale maksaa euron.

Kirjat
Everything, everything, Nicola Yoon


After you, Jojo Moyes

+ Harry Potter and the Cursed Child, J.K.Rowling

Siinä parhaita paloja. Tarkoituksena oli tehdä postaus ihan kaikista ostoksista, mutta pelkäsin, että se olisi venynyt liian pitkäksi. Jätin vaatteet kokonaan tämän postauksen ulkopuolelle, sillä osa suosikeistani on vielä pesussa ja niiden kuvaaminen on muutenkin vähän työläämpää. Jos joku ostoksista jäi erityisesti kiinnostamaan, kysykää ihmeessä. Ja muutenkin, jos on kielimatkasta kiinnostuneita, ottakaa yhteyttä! Vastaan mielelläni kysymyksiinne :)
 
Seela

Kommentit

Suositut tekstit