helsinkipäivä ja alepa-pyörät

Eilen aamulla otettiin suunta kohti Helsinkiä perinteisesti Onnibussilla. Vesisateesta päivä kääntyi onneksi auringoksi ja pääkaupunki näytti taas uusia puolia. Piipahdettiin Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa ottamassa kuvia ja löydettiin pari ihanaa kirpparia. Toisaalta myös vanhoihin tuttuihin pystyi luottamaan, Vapiano ei petä ja täytyyhän sitä aina tietyt vaatekaupat Helsinkiin mennessä kiertää.



Parasta oli kuitenkin Alepa-pyörät, jotka spontaanisti päätettiin vuokrata. Oli yllättävän kätevää pyöräillä keskustassa, vaikka vähän liikenteen seassa pujottelu pelottikin. Pyöräiltiin Ullanlinnaan (mun unelmien asuinalue ihan ehdottomasti!!) ja Töölöön ja ympäriinsä keskustassa. Päiväksi tommosen pyörän saa viidellä eurolla ja se pitää käydä puolen tunnin välein kiinnittämässä Alepan pyöräparkkiin, mutta niitä on onneksi tosi paljon ympäri Helsinkiä.

Tehtiin kirppislöytöjä ja mä löysin ihanat vaaleanpunaiset farkut Relovesta. Tehtiin bussimatkalla taustatyötä, mutta oli vaikeaa kahlata läpi Helsingin kymmeniä kirppareita. Relovea mä voin lämpimästi suositella, Helsingissä on nykyään kaksi liikettä ja tuolta löytyy tavallisten H&M:mien lisäksi käytettyjä merkkivaatteita hyvillä hinnoilla. Kirppari oli siisti ja puitteet ihanat. Suosittelen!



Kaiken kaikkiaan ihana reissu! Sain ruksittua mun Helsingin ämpärilistalta Alepa-pyörät ja kasvitieteellisen. Ens kerralla pitää vuokrata pyörät aikasemmin ja lähteä kauemmaksi. Kallio voisi olla seuraava hyvä kohde pyöräilyyn, vaelteluun ja kuvailuun.

Lomaterveisin Seela

Kommentit

Suositut tekstit